Senest opdateret: 6. november 2020

Hos Samsung Electronics Co., Ltd. ved vi, hvor vigtig privatlivets fred er for vores kunder. Vi har udfærdiget denne Knox fortrolighedspolitik for at sikre, at du forstår, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger.

Du kan finde vores fortrolighedspolitik på https://account.samsung.com/membership/terms/privacypolicy gælder også for din brug af Knox. Vores fortrolighedspolitik indeholder flere oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger. Den indeholder også oplysninger om, hvordan du kontakter os. Du bedes læse vores fortrolighedspolitik i tillæg til denne Samsung Knox fortrolighedspolitik. Denne Samsung Knox fortrolighedspolitik skal dog altid have forrang over fortrolighedspolitikken i forhold til, hvordan vi bruger dine oplysninger til Knox.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Gennem Samsung Knox indsamler og opbevarer vi oplysninger om dig på forskellige måder.

Oplysninger om din brug af Knox

Vi indsamler oplysninger om din brug af vores Knox gennem software på dine Knox-aktiverede enheder og på andre måder. Vi indsamler:

• Enheds- og app-oplysninger, såsom enhedsidentifikatorer og andre unikke identifikatorer, enhedssoftwareversion, OS-version, enhedsmodeller, applikationspakkenavn, applikationspakkeversion og applikationens hashdata.

• Oplysninger om din brug af Knox, herunder hvordan, hvornår og hvor ofte du bruger dine enheder og Knox. Samsungs servere modtager oplysninger om, hvornår du interagerer med Knox, f.eks. oplysninger om din brug af Knox og dine interaktioner med Knox.

• Med dit separate samtykke, applikationslogfiler til at identificere og diagnosticere fejl med Knox. Vi vil forklare mere i detaljer om de typer af oplysninger, der indsamles og bruges i den separate samtykkeerklæring.

Vi kan også indsamle andre oplysninger om dig, dine enheder og apps, samt din brug af Knox på måder, som vi beskriver for dig på indsamlingspunktet eller på anden måde med dit samtykke.

HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:

• registrere og godkende dig eller din enhed til Knox-aktivering og administrere Knox-licenser,

• levere Knox-rammer og dets funktioner og tjenester,

• svare på dine anmodninger, spørgsmål og anvisninger, der fremsættes gennem eller om Knox,

• drive, evaluere og forbedre vores virksomhed (herunder udvikling af nye produkter, forbedring af vores produkter og tjenester, administration af vores meddelelser, analyse af vores produkter, kundebase og tjenester, udførelse af markedsundersøgelser, udførelse af dataanalyse og udførelse af regnskabsføring, revision og andre interne funktioner),

• analysere vores produkter og tjenester for at hjælpe os med at forstå vores kunder bedre for at kunne tilbyde de mest relevante meddelelser, tjenester og oplevelser for dig,

• levere softwareopdateringer, vedligeholdelsestjenester og support til Knox,

• overholde og håndhæve gældende lovkrav, relevante branchestandarder og vores politikker, herunder denne Samsung Knox fortrolighedspolitik og fortrolighedspolitikken,

• beskytte Samsung Electronics' rettigheder, ejendom eller sikkerhed, eller enhver af vores tilknyttede selskaber, forretningspartnere eller kunder.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Vi videregiver dine oplysninger internt i vores virksomhed og til følgende selskaber, men kun til de formål, der er beskrevet ovenfor.

• Tilknyttede selskaber: andre Samsung Electronics-koncernselskaber, som vi kontrollerer eller ejer,

• Forretningspartnere: partnere, som vi arbejder sammen med for at levere Samsung Knox til dig. Disse forretningspartnere kontrollerer og administrerer dine personoplysninger,

• Tjenesteudbydere: omhyggeligt udvalgte selskaber, der leverer tjenester for eller på vegne af os, såsom udbydere af cloud-platforme, der opretholder oplysninger på vores vegne. Disse udbydere er også forpligtede til at beskytte dine oplysninger,

• Andre parter, når det er påbudt ved lov eller som nødvendigt for at beskytte Knox: det kan for eksempel være nødvendigt ved lov, retsproces eller retskendelse fra offentlige myndigheder at videregive dine oplysninger. De kan også anmode os om dine oplysninger med henblik på retshåndhævelse, national sikkerhed, bekæmpelse af terrorisme eller andre forhold relateret til offentlig sikkerhed,

• Andre parter i forbindelse med virksomhedstransaktioner: vi kan videregive dine oplysninger til en tredjepart som en del af en fusion eller overførsel, opkøb eller salg, eller i tilfælde af konkurs, og

• Andre parter med dit samtykke eller efter dine anvisninger: ud over de videregivelser, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik til Samsung Knox, kan vi dele oplysninger om dig med tredjeparter, når du giver særskilt samtykke til eller anmoder om en sådan deling.

OPDATERINGER TIL DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK TIL SAMSUNG KNOX

Denne fortrolighedspolitik til Samsung Knox kan opdateres for at underrette dig om ændringer i, hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger i Knox, eller ændringer i relaterede love. Den dato, hvorpå dokumentet sidst blev opdateret, vises øverst i denne Samsung Knox fortrolighedspolitik.