Darrera actualització: 6 de novembre de 2020

A Samsung Electronics Co., Ltd., sabem com n’és d’important la privadesa per als nostres clients. Hem creat aquesta Política de privadesa de Knox per assegurar-nos que entén com recopilem i utilitzem la seva informació personal.

La Política de privadesa definida a https://account.samsung.com/membership/terms/privacypolicy també és aplicable a l’ús que faci de Knox. La nostra Política de privadesa conté més informació sobre com utilitzem les seves dades. També inclou informació sobre com contactar amb nosaltres. Llegeixi la nostra Política de privadesa a més d’aquesta Política de privadesa de Samsung Knox. No obstant això, aquesta Política de privadesa de Samsung Knox sempre prevaldrà sobre la Política de privadesa pel que fa a com utilitzem la seva informació per a Knox.

QUINA INFORMACIÓ RECOPILEM?

A través de Samsung Knox, recopilem i conservem informació sobre vostè de diferents maneres.

Informació sobre l’ús que fa de Knox

Recopilarem informació sobre l’ús que fa de Knox a través del software dels seus dispositius compatibles i per altres mitjans. Recopilarem:

• Informació del dispositiu i de l’aplicació, como ara identificadors de dispositiu i altres identificadors únics, versió de software del dispositiu, versió del SO, model del dispositiu, nom del paquet de l’aplicació, versió del paquet de l’aplicació i dades hash de l’aplicació.

• Informació de l’ús que fa de Knox, inclòs com, quan i amb quina freqüència utilitza els seus dispositius i Knox. Quan interactuï amb Knox, la informació de l’ús que en fa i les interaccions dutes a terme s’enviaran als servidors de Samsung.

• Amb un consentiment per separat, els registres de l’aplicació per identificar i diagnosticar errors amb Knox. Explicarem amb més detall els tipus de dades que recopilem i tractem en el consentiment per separat.

També podem recopilar altres informacions sobre vostè, els seus dispositius i aplicacions, i l’ús que fa de Knox de les formes indicades en el moment de la recopilació o de qualsevol altra forma, amb el seu consentiment.

COM UTILITZEM LA SEVA INFORMACIÓ?

Utilitzem la informació que recopilem per als propòsits següents:

• registrar i autenticar-lo a vostè o el seu dispositiu per activar Knox i gestionar les llicències Knox;

• proporcionar el marc de funcionament de Knox i les seves funcions i serveis;

• respondre a les seves peticions, consultes i instruccions fetes a través de o quant a Knox;

• operar, avaluar i millorar el nostre negoci (incloent-hi el desenvolupament de nous productes; millorar i actualitzar els nostres productes i serveis; gestionar les nostres comunicacions; analitzar els nostres productes, base de clients i serveis; realitzar estudis de mercat; realitzar anàlisi de dades; i fer tasques de comptabilitat, auditoria i altres funcions internes);

• analitzar els nostres productes i serveis per conèixer millor els nostres clients i oferir-los les comunicacions, els serveis i les experiències que els puguin interessar més;

• proporcionar actualitzacions de software, serveis de manteniment i suport per a Knox;

• complir els requisits legals vigents, les corresponents normes del sector i les nostres polítiques, incloent-hi aquesta Política de privadesa de Samsung Knox i la Política de privadesa;

• protegir els drets, la propietat o la seguretat de Samsung Electronics o dels nostres respectius associats, socis empresarials o clients.

AMB QUI COMPARTIM LA SEVA INFORMACIÓ?

Divulgarem la seva informació internament dins del nostre negoci i a les entitats següents, però només per a les finalitats descrites anteriorment.

• Associats: altres empreses del grup de Samsung Electronics que controlem o que són de la nostra propietat;

• Socis empresarials: socis amb qui treballem conjuntament per proporcionar-li Samsung Knox. Aquests socis empresarials controlen i gestionen la seva informació personal;

• Proveïdors de serveis: empreses seleccionades amb cura que proporcionen serveis per a nosaltres o en nom nostre, com ara plataformes de serveis al núvol que mantenen les dades en nom nostre. Aquests proveïdors també es comprometen a protegir la seva informació;

• Altres parts, quan ho exigeixi la llei o sigui necessari per protegir Samsung Knox: per exemple, pot ser que calgui per llei, procés legal o ordre judicial de les autoritats governamentals que es divulgui la seva informació. També podrien demanar-nos la seva informació amb la finalitat d’aplicar la llei, així com les polítiques de seguretat nacional i d’antiterrorisme, o per altres qüestions relacionades amb la seguretat pública;

• Altres parts relacionades amb les transaccions corporatives: podem divulgar la seva informació a tercers com a part d’una fusió o transferència, una adquisició o venda, o bé en el cas de fer fallida; i

• Altres parts amb el seu consentiment o sota la seva direcció: a més de les divulgacions descrites en aquesta Política de privadesa de Samsung Knox, podem compartir informació sobre vostè amb tercers sempre i quan hi doni el seu consentiment per separat o en sol·liciti l’ús compartit.

ACTUALITZACIONS A AQUESTA POLÍTICA DE PRIVADESA DE SAMSUNG KNOX

Aquesta Política de privadesa de Samsung Knox es pot actualitzar per informar-lo sobre els canvis en la manera en què recollim i tractem la seva informació a Samsung Knox o dels canvis en la legislació pertinent. La data de la darrera actualització del document es mostra a la part superior d'aquesta Política de privadesa de Samsung Knox.