Senest opdateret: 6. november 2020

Hos Samsung Electronics Co., Ltd. ved vi, hvor vigtig privatlivets fred er for vores kunder. Samsung er den dataansvarlige for Knox. Vi oprettede denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox for at sikre, at du forstår, hvordan vi indsamler og bruger dine personoplysninger.

Vores fortrolighedspolitik på https://account.samsung.com/membership/terms/privacypolicy gælder også for din brug af Knox. Vores fortrolighedspolitik indeholder flere oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger. Den indeholder også oplysninger om dine rettigheder og hvordan du kontakter os. Du bedes læse vores fortrolighedspolitik i tillæg til denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox. Denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox vil dog altid have forrang over fortrolighedspolitikken i forhold til, hvordan vi bruger dine oplysninger til Knox.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER VI?

Gennem Knox, indsamler og opretholder Samsung oplysninger om dig på forskellige måder.

Oplysninger om din brug af Knox

Vi indsamler oplysninger om din brug af Knox gennem software på dine enheder og på anden måde. Vi indsamler:

• Enheds- og appoplysninger, såsom enhedsidentifikatorer og andre unikke identifikatorer, enhedssoftwareversion, OS-version, enhedsmodeller, applikationspakkenavn, applikationspakkeversion og applikationens hashkrypterede oplysninger.

• Oplysninger om din brug af Knox, herunder hvordan, hvornår og hvor ofte du bruger dine enheder og Knox. Samsungs servere modtager oplysninger om, hvornår du interagerer med Knox, f.eks. oplysninger om din brug af Knox og dine interaktioner med Knox.

• Med dit separate samtykke, applikationslogfiler til at identificere og diagnosticere fejl med Knox. Vi forklarer mere detaljeret de typer af oplysninger, der indsamles og bruges i det separate samtykke.

Vi kan også indsamle andre oplysninger om dig, dine enheder og apps, samt din brug af Knox på måder, som vi beskriver for dig på indsamlingspunktet eller på anden måde med dit samtykke.

Vi kan bruge tredjepartsanalysetjenester, såsom Google Analytics. De oplysninger, som vi indsamler, kan videregives til eller indsamles direkte af disse udbydere og andre relevante tredjeparter, som bruger oplysningerne, for eksempel, til at evaluere din brug af Knox og til at administrere Knox. Hvis du vil vide mere om Google Analytics, bedes du besøge https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:

• registrere og godkende dig eller din enhed til Knox-aktivering og administrere Knox-licenser,

• levere Knox-rammeværk og dets funktioner og tjenester,

• svare på dine anmodninger, forespørgsler og anvisninger, der fremsættes gennem eller om Knox,

• drive, evaluere og forbedre vores virksomhed (herunder udvikling af nye produkter og tjenester, forbedring af vores produkter og tjenester, administration af vores meddelelser, analyse af vores produkter, tjenester og kundebase, udførelse af markedsundersøgelser, udførelse af dataanalyse og udførelse af regnskabsføring, revision og andre interne funktioner),

• analysere vores produkter og tjenester for at hjælpe os med at forstå vores kunder bedre for at kunne tilbyde de mest relevante meddelelser, tjenester og oplevelser til dig,

• levere softwareopdateringer, vedligeholdelsestjenester og support til Knox,

• overholde og håndhæve gældende lovkrav, relevante branchestandarder og vores politikker, herunder denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox og fortrolighedspolitikken,

• beskytte Samsung Electronics' rettigheder, ejendom eller sikkerhed, eller enhver af vores tilknyttede selskaber, forretningspartnere eller kunder.

Samsung behandler personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor. Samsungs retsgrundlag for behandling af personoplysninger er beskrevet nedenfor:

Holde vores løfte til dig (kontraktopfyldelse), den generelle forordning om databeskyttelse Artikel 6(1)(b)

• Registrere og godkende dig eller din enhed til Knox-aktivering, og

• Levere Knox til dig, herunder administration af Knox-licenser.

For at fremme vores forretningsinteresser (legitime interesser), den generelle forordning om databeskyttelse Artikel 6(1)(f)

• Svare på dine anmodninger, forespørgsler og anvisninger,

• Drive, evaluere og forbedre Knox og vores virksomhed,

• Opretholde passende sikkerhedsforanstaltninger, og

• Beskytte mod erstatningsansvar, herunder overholdelse af branchestandarder og håndhævelse af vores politikker.

For at overholde loven, forskriftsmæssige forpligtelser og retsprocesser, den generelle forordning om databeskyttelse Artikel 6(1)(c)

• Overholde gældende love, forordninger og retskendelser.

Med dit samtykke, den generelle forordning om databeskyttelse Artikel 6(1)(a)

• Indsamle og behandle applikationslogfiler for at identificere og diagnosticere fejl.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Vi videregiver dine oplysninger internt i vores virksomhed og til følgende selskaber, men kun til de formål, der er beskrevet ovenfor.

• Tilknyttede selskaber: andre Samsung Electronics-koncernselskaber, som vi kontrollerer eller ejer,

• Tjenesteudbydere: omhyggeligt udvalgte selskaber, der leverer tjenester for eller på vegne af os, såsom udbydere af cloud-platforme, der opretholder oplysninger på vores vegne. Disse udbydere er også forpligtede til at beskytte dine oplysninger,

• Andre parter, når det er påbudt ved lov eller som nødvendigt for at beskytte Knox: det kan for eksempel være nødvendigt ved lov, retsproces eller retskendelse fra offentlige myndigheder at videregive dine oplysninger. De kan også bede os om dine oplysninger med henblik på retshåndhævelse, national sikkerhed, bekæmpelse af terrorisme eller andre problemstillinger relateret til offentlig sikkerhed,

• Andre parter i forbindelse med virksomhedstransaktioner: vi kan videregive dine oplysninger til en tredjepart som en del af en fusion eller overførsel, opkøb eller salg, eller i tilfælde af konkurs, og

• Andre parter med dit samtykke eller efter dine anvisninger: ud over de videregivelser, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox, kan vi dele oplysninger om dig med tredjeparter, når du giver særskilt samtykke til eller anmoder om en sådan deling.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER, OG HVOR SENDES DE HEN?

Hvor længe dine oplysninger opbevares afhænger af det retsgrundlag, der påberåbes til behandling af dine oplysninger. For eksempel kræver oplysninger, som vi behandler for at opfylde vores kontrakt med dig, at vi opbevarer oplysningerne i hele den tidsperiode, hvor du bruger Knox. Så længe du er en aktiv bruger af Knox, opbevarer og behandler vi disse oplysninger. Oplysninger, såsom dine kontooplysninger og enhedsoplysninger og -identifikatorer, hører ind under denne kategori.

Oplysninger, som vi behandler for at fremme vores forretningsinteresser, såsom din brug af Knox, opbevares kun så længe som nødvendigt til de formål, hvortil de blev indsamlet. Disse oplysninger kan f.eks. indsamles med henblik på at udføre analyser, så vi kan udvikle forbedringer af Knox, eller vi kan behandle oplysninger for at føre optegnelse over forespørgsler, som du har foretaget gennem eller om Knox, for at forbedre din kundeserviceoplevelse.

Derudover kan vi også behandle dine oplysninger baseret på dit samtykke. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stopper vi med at behandle de oplysninger, der er afhængige af dit samtykke, men dette vil ikke påvirke behandlingen af de oplysninger, der blev indsamlet forud for din tilbagetrækning, indtil de formål, hvortil sådanne oplysninger blev indsamlet, er opnået.

Bemærk venligst, selvom vi stræber efter at opbevare dine oplysninger i den ovenfor beskrevne periode, kan dine oplysninger muligvis behandles længere i medfør af gældende lovgivning. Hvis for eksempel en specifik lov foreskriver, at en bestemt oplysning skal bruges, overholder vi loven og opbevarer den pågældende oplysning, indtil den påkrævede opbevaringsperiode udløber.

Så længe dine oplysninger opbevares af os, vil dine oplysninger altid være underlagt passende sikkerhedsforanstaltninger.

Din brug af Knox involverer overførsel, opbevaring og behandling af dine personoplysninger i andre lande; sådanne lande omfatter, uden begrænsning, lande i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Filippinerne, Brasilien, USA, Canada og Sydkorea. Alle internationale dataoverførsler er underlagt lovkrav for at sikre, at dine personoplysninger behandles sikkert og som du forventer.

OPDATERINGER TIL DENNE FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR SAMSUNG KNOX

Denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox kan opdateres for at underrette dig om ændringer i, hvordan vi indsamler og behandler dine oplysninger i Knox, eller ændringer i relaterede love. Den dato, hvorpå dokumentet sidst blev opdateret, vises øverst i denne fortrolighedspolitik for Samsung Knox.